fbpx

Ruilen en Retourneren

Herroepingsrecht – Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan zullen wij het gehele orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na de retour melding terugstorten. Wij verzoeken je, indien je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, om gebruik te maken van het Modelformulier (onderaan deze pagina).

Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geruild worden. Vanwege het persoonlijke karakter van gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht op die producten niet van toepassing. Wij kunnen in sommige gevallen, voorafgaande aan de levering, geen voorbeeld tonen van de bestelling. Wij maken de meeste producten specifiek met de hand en dan is het product al gereed op het moment wij het product(voorbeeld) kunnen tonen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen als je toch liever eerst een voorbeeld wilt zien. Wij kunnen dan altijd bespreken welke wensen en mogelijkheden er zijn.

Indien je een niet-gepersonaliseerd product wenst te ruilen of retourneren, verzoeken wij je om het product te retourneren naar:

StyleKado for kids

Heegermeer 13
2993 RK, Barendrecht

Bij retourneren worden de kosten voor het terugzenden niet vergoed.

Wij pakken alles met veel zorg in, het kan altijd gebeuren dat er bij het verzenden schade aan producten ontstaan. Daarom verzoeken wij je om bij ontvangst van de door jou bestelde producten, deze onmiddellijk te controleren op gebreken c.q. beschadigingen. Is er helaas toch schade ontstaan, dan verzoeken wij je om binnen 5 dagen schriftelijk contact met ons op te nemen via ons info@stylekado.nl

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan
StyleKado for kids

Heegermeer 13

2993 RK Barendrecht

info@stylekado.nl

085-0043964

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Menu