fbpx

Sinterklaasversiering

Het is alweer herfst: het wordt vroeger donker en de pepernoten liggen in de winkel. Dit betekent dat Sinterklaas snel weer naar ons kikkerlandje komt! Wij kunnen niet wachten op de gezelligheid van pakjesavond. Deze gezelligheid kun je nu nog meer in huis halen door onze gepersonaliseerde Sinterklaasversiering. Versier je ramen met statische raamstickers en pakjesavond wordt nog persoonlijker door cadeautjes te krijgen uit eigen Sinterklaaszak. Bij het kopen van Sinterklaasversiering bij StyleKado weet je wat je krijgt, namelijk:

  • Kwaliteit
  • Uniek
  • Persoonlijk

Kijk snel verder voor ons Sinterklaasaanbod!

Hoe bewaar je onze raamstickers?

Doordat de stickers een speciale statische laag hebben kunnen ze hergebruikt worden en laten ze ook geen vervelende lijmresten achter bij het verwijderen. Hoelang ze meegaan? Dat ligt eraan hoe ze bewaard worden. Wij adviseren je om ze na gebruik weer terug op het vel te doen en in een droge ruimte te bewaren (kast voldoet prima). Zo heb je er zeker een aantal jaar plezier van.

Hoe wordt een Sinterklaaszak gemaakt?

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom gebruiken wij uitsluitend goede producten. Onze gepersonaliseerde Sinterklaaszakken zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig polylinnen. Het polylinnen geeft de cadeauzak een natuurlijke jute uitstraling en door het te bedrukken geef je het een persoonlijk tintje.

De cadeauzak heeft een groot vak en kun je sluiten door het koord aan te trekken. Dit is de ideale cadeautas voor een geslaagde Sinterklaasavond.

Ervaringen

, Gepersonaliseerde Sinterklaasversiering