fbpx

Kerstversiering

De dagen worden weer kouder en donkerder. Gelukkig staat het Kerstfeest bijna weer voor de deur! Toch iets leuks om naar uit te kijken. De kaarsjes aan, het opzetten van de kerstboom, samen chocolademelk drinken… De meest gezellige tijd van het jaar komt eraan! Het versieren van je huis, kan je op verschillende manieren doen. Je ramen kan je leuk versieren met onze herbruikbare statische raamstickers en pakjes voor de familie kun je in een grote kerstzak met (familie)naam stoppen. Een mooie kerstsok, met print naar keuze, voor aan de schoorsteen maakt de versiering compleet. Bij StyleKado for kids vind je het allemaal. Bij het kopen van versiering bij StyleKado weet je wat je krijgt, namelijk:

  • Kwaliteit
  • Uniek
  • Persoonlijk

Kijk snel verder voor ons Kerstaanbod!

Hoe wordt een Kerstzak gemaakt?

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom gebruiken wij uitsluitend goede producten. Onze gepersonaliseerde Kerstzakken zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig polylinnen. Het polylinnen geeft de cadeauzak een natuurlijke jute uitstraling en door het te bedrukken geef je het een persoonlijk tintje.

De cadeauzak heeft een groot vak en kun je sluiten door het koord aan te trekken. Dit is de ideale cadeautas voor een geslaagde Kerstfeest.

Raamstickers

Hoe bewaar je onze raamstickers?

Doordat de stickers een speciale statische laag hebben kunnen ze hergebruikt worden en laten ze ook geen vervelende lijmresten achter bij het verwijderen. Hoelang ze meegaan? Dat ligt eraan hoe ze bewaard worden. Wij adviseren je om ze na gebruik weer terug op het vel te doen en in een droge ruimte te bewaren (kast voldoet prima). Zo heb je er zeker een aantal jaar plezier van.

Kerstsokken met naam

Ervaringen

, Gepersonaliseerde kerstversiering